Aproximativ 6.000 de participanţi la Bucovina Rock Castle, în Cetatea de Scaun a Sucevei

de Tibi Bujdei - Mediafax

Foto: Facebook//Bucovina Rock Castle

Aproximativ şase mii de persoane au asistat, în week-end, la concertele din Cetatea de Scaun a Sucevei în cadrul celei de-a treia ediţii a festivalului Bucovina Rock Castle, la care au concertat 20 de trupe rock din mai multe ţări europene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat, luni, că la această ediţie a Festivalului Internaţional Bucovina Rock Castle s-au înregistrat 5.767 de participanţi plătitori, faţă de ediţia de anul trecut, când au fost 5.400 de participanţi.

El a remarcat că festivalul a atras numeroşi iubitori ai muzicii rock din alte zone decât Suceava, precizând că în zona din apropierea Cetăţii de Scaun câteva sute de participanţi şi-au instalat corturile, fiind prezenţi în fiecare zi de festival.

În cadrul festivalului au concertat trupe din Ucraina, Ungaria, Macedonia, Bulgaria, Grecia şi din România, între care Jinjer, Subscribe, Guilty Parties, Superhiks, Last Hope, Weathers, Rejection, Partizan, Luna amară sau Altar.

Festivalul Bucovina Rock Castle a fost organizat de Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural Bucovina, cu sprijinul CJ Suceava.

 

 

Versiune mobil | completa