Cinci suceveni, acuzaţi că au distrus maşinile a două familii

de Liliana Bujdei - Mediafax

Două familii din Suceava au reclamat Poliţiei, luni seară, că au fost agresate la un restaurant din localitatea Şcheia, iar în urma scandalului le-au fost distruse maşinile, mai multe persoane fiind rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în urma cercetărilor s-a stablit că, în cursul zilei de luni, două familii au participat la o petrecere organizată în comuna Stroieşti, unde a fost prezent şi un administrator al unui restaurant din Şcheia.

În jurul orei 22.00 cele două familii au mers la restaurantul din Şcheia unde au continuat petrecerea, iar după o oră, pe fondul consumului de alcool, administratorul restaurantului s-a certat cu ceilalţi.

La scurt timp, în zonă au venit cu un taxi cinci tineri care, după ce au discutat cu administratorul restaurantului, au provocat scandal şi i-au lovit pe membrii celor două familii, distrugându-le şi cele două autoturisme.

În urma scandalului, o femeie a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu "policontuzie de piramidă nazală, epistaxis, contuzie hemitorace stâng, contuzie şold stâng", dar nu a rămas internată.

Unul dintre autoturismele lovite de cei cinci tineri avea geamul lateral din dreapta spate distrus, portiera dreapta spate înfundată, aripa stânga spate zgâriată, iar cealaltă maşină avea parbrizul distrus, capota îndoită şi zgâriată, iar bordul era zgâriat şi crăpat.

Poliţiştii l-au identificat pe unul dintre cei cinci agresori, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Suceava, urmând să fie stabiliţi şi ceilalţi participanţi, care vor fi cercetaţi pentru distrugere, lovire şi alte violenţe.

 
Tag-uri:
tineri
,agresiune
,

 

Versiune mobil | completa