O adolescentă suceveană, dispărută de acasă şi violată de un bărbat de 57 de ani

de Liliana Bujdei - Mediafax

Foto: Publimedia//Shutterstock

O adolescentă de 15 ani din Suceava, care fusese dată dispărută de acasă de familie, a fost găsită de poliţişti la locuinţa unei verişoare, ea declarându-le oamenilor legii că pe perioada disparţiei a fost violată de un bărbat, care în prezent este cercetat penal.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o adolescentă în vârstă de 15 ani din oraşul Liteni, ce a fost dată dispărută de acasă sâmbătă, a fost găsită de poliţişti, duminică seară, la locuinţa verişoarei sale din localitatea Roşcani.

Fata le-a declarat oamenilor legii că în perioada cât a fost plecată de acasă a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat din municipiul Suceava, dar a fost şi victima unui viol.

Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că adolescenta s-a întâlnit, sâmbătă, cu o colegă, cu care a mers în Suceava unde au cunoscut un bărbat. Acesta le-a arătat apartamentul său din zona Areni din Suceava, iar la despărţire le-a spus că pot să-l caute dacă vor să întreţină relaţii sexuale.

Ulterior, cele două fete au plecat din municipiul Suceava şi au ajuns în localitatea Liteni, după care s-au despărţit, fiecare plecând spre casă. Fata de 15 ani însă a revenit în municipiul Suceava, unde s-a reîntâlnit cu bărbatul respectiv. Ea a mers de bună voie în apartamentul acestuia, unde au întreţinut relaţii sexuale.

Bărbatul i-a solicitat fetei să mai întreţină relaţii sexuale, dar aceasta nu a acceptat, fiind lovită de bărbat.

Poliţiştii l-au identificat pe bărbatul respectiv, un sucevean în vârstă de 57 de ani, faţă de care au început urmărirea penală pentru viol, acesta fiind cercetat în libertate.

 

 

Versiune mobil | completa