O gospodărie din Vicovu de Sus, Suceva, a ars într-un incendiu provocat de un trăsnet

de Liliana Bujdei - Mediafax

Foto: Publimedia (Octav Ganea)

O gospodărie din oraşul sucevean Vicovu de Sus a ars, marţi după-amiază, într-un incendiu provocat de un trăsnet şi care a lovit adăpostul de animale construit din lemn, cinci autospeciale cu echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la o gospodărie nelocuită de proprietari din Vicovu de Sus după ce un trăsnet a aprins adăpostul de animale, construit din lemn.

Pentru stingerea focului, au intervenit pompieri din garda de intervenţie Vicovu de Sus şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Vicovu de Sus şi Bilca cu cinci autospeciale.

La sosirea pompierilor, flăcările cuprinseseră întreaga gospodărie şi exista pericolul de propagare la două case aflate în imediata vecinătate.

În flăcări au ars adăpostul de animale şi depozitul de furaje, alte anexe gospodăreşti şi o parte din acoperişul locuinţei şi s-a degradat tavanul casei.

Prin intervenţia lor, pompierii au salvat restul casei şi cele două locuinţe învecinate, precizează ISU Suceava.

 

 

Versiune mobil | completa