Tânăr arestat pentru trafic de droguri de mare risc. A vândut cocaină adusă din Italia

de Andreea Unturica - Mediafax, Teodor Istrate

Un tânăr de 36 de ani, din localitatea vasluiană Siliştea, a fost arestat, marţi, de Tribunalul Vaslui, pentru trafic de droguri de mare risc, după ce a vândut în Bârlad cocaină adusă din Italia, cu 50 de euro gramul, transmite MEDIAFAX.

Tribunalul Vaslui a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Costel Bichineţ pentru introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc, după ce tânărul a adus în acest an din Italia 40 de grame de cocaină, din care o parte a comercializat-o.

Drogurile au fost vândute pe piaţa din Bârlad şi comunele limitrofe, la preţul de 50 de euro gramul de cocaină.

"Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit că bărbatul a comercializat în această lună mai multe doze de cocaină unor tineri din municipiul Bârlad şi din localităţile limitrofe, pentru care a solicitat suma de 50 euro pentru un singur gram. De altfel, în urma percheziţiilor, de la domiciliul suspectului au fost ridicate aproximativ 40 de grame de cocaină", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Tot în urma descinderilor, poliţiştii vasluieni au mai ridicat de la locuinţa tânărului din Siliştea şi 246 de articole de îmbrăcăminte sport, despre care există suspiciunea că ar fi fost furate din Italia.

 
Tag-uri:
tânăr
,arestare
,

 

Versiune mobil | completa