Un bărbat din Suceava a fost arestat pentru trafic de droguri; 840 de grame de cannabis, găsite în bagajele lui şi al unui prieten

de Liliana Bujdei - Mediafax

Doi bărbaţi din judeţele Suceava şi Bistriţa au fost arestaţi preventiv, pentru trafic de droguri, după ce au fost prinşi în flagrant în timpul unei tranzacţii de droguri, în bagajele acestora fiind găsită cantitatea de peste 840 de grame de cannabis ascunsă în cutii de detergent.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii antidrog din cadrul BCCO Suceava, sub coordonarea unui procuror DIICOT Suceava, au aflat că doi bărbaţi urmau să introducă în România, din Spania, droguri de risc pentru a le comercializa în judeţele Suceava şi Bistriţa-Năsăud, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, marţi, în comuna bistriţeană Şintereag, a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant a celor doi bărbaţi, unul de 37 de ani din Năsăud şi unul de 25 de ani din comuna suceveană Vama.

Astfel, în bagajele suspecţilor a fost găsită cantitatea de 840,2 grame de cannabis ascunsă în cutii de detergent, dar şi ustensile folosite la ambalarea şi cântărirea drogurilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul din Năsăud şi tânărul din Vama au fost au fost reţinuţi, iar ulterior Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 29 de zile.

 

 

Versiune mobil | completa