Vatman al Regiei ieşene de transport, rănit grav după ce tramvaiul s-a ciocnit cu o autoutilitară

de Andreea Unturica - Mediafax, Florin Ghetau

Un vatman din cadrul Regiei ieşene de transport a fost grav rănit, miercuri, după ce tramvaiul pe care îl conducea s-a ciocnit cu o autoutilitară aparţinând societăţii ApaVital din Iaşi, şoferul acesteia făcând o manevră bruscă de întoarcere, pe linie dublă continuă.

Accidentul s-a petrecut, miercuri după-amiază, în cartierul ieşean Alexandru cel Bun, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor rutieri, şoferul unei autoutilitare aparţinând societăţii ApaVital, din Iaşi, a făcut o manevră bruscă de întoarcere, pe linie dublă continuă, autoutilitara fiind lovită de un tramvai care rula regulamentar.

Vatmanul tramvaiului a fost grav rănit, fiind transportat la spital de un echipaj SMURD sosit la faţa locului. Bărbatul a fost internat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, cu numeroase traumatisme, iar potrivit medicilor starea sa este stabilă.

Şefii Regiei locale de transport afirmă că în tramvai, în momentul impactului, se afla un singur călător, care nu a fost rănit.

Conducerea regiei estimează că pagubele produse tramvaiului în urma accidentului se ridică la câteva mii de euro.

Pe numele şoferului autoutilitarei a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Circulaţia tramvaielor în zonă a fost întreruptă timp de aproape o oră.

 
Tag-uri:
vatman
,rănire
,

 

Versiune mobil | completa