Atacantul Răzvan Radu a semnat cu FC Botoşani

de Andrei Mazurchievici

Foto: Mediafax (Liviu Chirica)

Atacantul Răzvan Radu, ultima oară la Gloria Bistriţa, a semnat, miercuri, din postura de jucător liber, un contract cu prim-divizionara FC Botoşani, informează site-ul oficial al grupării moldave.

"Eu sper să avem continuitate şi să salvăm echipa de la retrogradare. Sper să joc, să ajut echipa şi să realizăm obiectivul. Sunt puţin în urmă cu pregatirea, dar o să recuperez", a spus Radu.

Antrenorul Cristian Popovici a declarat că se va putea baza pe serviciile lui Răzvan Radu începând de la meciul cu FC Vaslui, programat la 25 august, în etapa a VI-a a Ligii I. "Din discuţiile pe care le-am avut cu el şi din ce mi-a spus că a lucrat până în acest moment, cred că la meciul cu Vasluiul vom putea miza pe serviciile sale. El are un program separat, are câte două antrenamente pe zi. Nu am lucrat niciodată cu el însă îl cunosc bine din evoluţiile pe care am văzut că le-a avut la Buzău, Tulcea şi ultima oară la Bistriţa, unde a jucat toate meciurile, mai puţin unul în care a fost accidentat. Este un jucător care cred că ne poate ajuta", a completat Popovici.

Răzvan Radu a mai evoluat la Delta Tulcea, Dacia Mioveni şi Gloria Buzău. El poate juca şi pe postul de mijlocaş dreapta.

 
Tag-uri:
fotbal
,botoşani
,radu

 

Versiune mobil | completa