CSMS Iaşi va disputa un meci amical cu Zimbru Chişinău

de Adrian Petculescu - Mediafax, Ionel Drăguşin Cristian Zavastin

Foto: Mediafax (Dan Duta)

Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat că echipa antrenată de Costel Enache va disputa, sâmbătă, un meci amical în compania formaţiei Zimbru Chişinău, în capitala Republicii Moldova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Dat fiind că mai este puţin timp până la începerea noii ediţii de campionat a Ligii I, în care noi credem că vom evolua, am decis să jucăm un meci amical sâmbătă, în Republica Moldova, cu Zimbru Chişinău. Vom pleca spre Chişinău vineri seară, urmând ca partida să aibă loc sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00. Vrem să vedem şi noi la lucru jucătorii nou-veniţi, dar şi cei aflaţi în probe", a spus Florin Prunea.

Formaţia ieşeană a renunţat la Răzvan Catană (Petrolul Ploieşti) şi Petre Agrigoroaiei (CSM Paşcani), jucători veniţi în probe. În schimb, lotului formaţiei ieşene s-a alăturat Alin Zaharia, un atacant în vârstă de 26 de ani, de la CS Afumaţi, jucător ce a fost remarcat de Florin Prunea la un trial organizat de Pandurii Târgu Jiu.

CSMS Iaşi a retrogradat la finalul ediţiei 2012-2013 a Ligii I, încheind campionatul pe locul 17 al clasamentului, dar speră să rămână în primul eşalon printr-o decizie a Comitetului Executiv al FRF.

 
Tag-uri:
fotbal
,csms iaşi
,amica

 

Versiune mobil | completa