FC Vaslui - CFR Cluj, scor 4-0, în Liga I

de Luminita Turcu

Foto: Mediafax (Liviu Chirica)

Formaţia FC Vaslui a învins, luni seară, cu scorul de 4-0 (4-0), echipa CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii I, în care fiecare grupare a avut câte un jucător eliminat.

Golurile au fost marcate de Celeban '4, Antal '6, '25, Caue '33.

1-0: Celeban marchează cu capul din şase metri

2-0: Antal majorează diferenţa după o centrare a lui Wilk

3-0: Antal reuşeşte dubla după ce marchează cu capul

4-0: Caue duce scorul la 4-0, după ce înscrie cu capul în urma unui corner executat de Sânmărtean

Din minutul 67, FC Vaslui a evoluat cu un jucător mai puţin după ce Mike Temwanjera a fost eliminat pentru un fault la Obiora.

Zece minute mai târziu şi CFR Cluj a rămas cu un jucător mai puţin, Ogbu fiind eliminat pentru un fault asupra lui Nuno Viveiros.

FC Vaslui: Cerniauskas - Viveiros, Celeban, Varela, Sălăgeanu - Caue, Wilk (Sburlea '75) - Antal (Buhăescu '85), Lovrecici, Sânmărtean (Popovici '70) - Temwanjera. Antrenor: Ionuţ Moşteanu

CFR Cluj: Stăncioiu - Velayos, Cadu, Piccolo, Sepsi (Ogbu '36) - Maah (Hora '71), Obiora, Djokovici (Batin '46), Camora - Rui Pedro, Tade. Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Sânmărtean '21, Antal '62 / Maah '27, Obiora '35, Rui Pedro '41

Cartonaşe roşii: Temwanjera '67 / Ogbu '77

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de Vasile Marinescu şi Octavian Şovre. Rezervă a fost George Găman.

Antrenorul Mircea Rednic, trimis în tribune etapa trecută la meciul cu ACS Poli Timişoara, nu a stat pe banca tehnică la întâlnirea cu FC Vaslui, locul său fiind luat de secundul Alin Minteuan.

Rămasă fără antrenor după plecarea lui Ilie Stan în această săptămână, FC Vaslui a fost condusă de pe bancă de secundul Ionuţ Moşteanu.

 

 

Versiune mobil | completa