Finanţatorul FC Botoşani: Mă aşteptam să fie mai mare diferenţa între prima şi a doua ligă

de Adrian Petculescu - Mediafax, Ionel Drăguşin Cristian Zavastin

Foto: Mediafax (Liviu Chirica)

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că se aştepta să fie mai mare diferenţa între prima şi a doua ligă şi este convins că formaţia sa îşi va îndeplini uşor obiectivul de a evita retrogradarea.

"Mă aşteptam să fie mare diferenţa între prima şi a doua ligă, aşa cum spun «doctorii în fotbal», dar văd că nu e aşa. Mulţi aduc tot felul de ospătari, brutari, de prin străinătate şi spun că au jucători. Noi preferăm să le dăm încredere copiilor noştri, care au demonstrat că sunt mai buni. Eu cred că sunt vreo 3-4 echipe foarte bune în Liga I, iar restul sunt undeva aproape de noi. Din ce am văzut eu până acum, nu va fi foarte greu să ne îndeplinim obiectivul, rămânerea în prima ligă", a spus Iftime, transmite corepsondentul MEDIAFAX.

El a afirmat că este o surpriză plăcută pentru toţi faptul că formaţia sa a debutat atât de bine în Liga I. "Nu ne aşteptam să fim pe podium după două etape, ci la final! Glumesc, vă daţi seama. Cred că este o surpiză plăcută pentru toată lumea evoluţia jucătorilor noştri în aceste prime două etape. Mulţi îmi spuneau să facem o poză la clasament şi să-l punem în ramă, dar eu am încredere că Botoşaniul va mai face surprize plăcute în această ediţie de campionat. Eu încă aştept să văd acea echipă care să ne domine, pentru că în primele două etape nu s-a întâmplat. Mulţi au crezut că suntem uşor de bătut, dar uite că nu e aşa. Cei de la CFR ne-au tratat de sus şi nu ne-au putut bate cu un om în plus tot meciul, iar de Mediaş ce să mai spun... E o echipă slăbuţă, cei drept, cu multe absenţe. Eu sper ca aceste rezultate să-i motiveze şi mai mult pe jucătorii noştri şi să nu se culce pe o ureche", a spus Valeriu Iftime.

Nou-promovata FC Botoşani ocupă locul al treilea în clasament, cu 4 puncte, după ce a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-0, şi a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, pe Gaz Metan Mediaş.

 

 

Versiune mobil | completa