Ion Viorel: Luni sau marţi vin să negociez preluarea conducerii tehnice a echipei CSMS Iaşi

de Leila Bolat, Ionel Drăguşin Cristian Zavastin

Foto: Mediafax (Laurentiu Mich)

Antrenorul Ion Viorel a declarat vineri seară, pentru MEDIAFAX, că după mai multe discuţii cu preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, va veni luni sau marţi să oficializeze preluarea conducerii tehnice a echipei din dealul Copoului.

"Eu am purtat mai multe discuţii cu domnul Prunea. Urmează ca luni sau marţi să vin la Iaşi şi să discut cu domnul primar (n.r. - Gheorghe Nichita). Ar fi vorba de un contract pentru o perioadă de doi ani. Dacă echipă rămâne în prima ligă, obiectivul va fi menţinerea în Liga I, iar dacă va juca în Liga a II-a, obiectivul va fi promovarea încă din primul an. În principiu, ne-am înţeles, mai rămân de discutat anumite aspecte legate de staful meu", a spus Ion Viorel.

Tehnicianul a mai precizat că preluarea CSMS-ului ar fi cea mai mare provocare din cariera sa: "E clar că Iaşul este un brand şi un oraş care merită să fie în prima ligă. Dar şi eu am ceva performanţe în cariera mea de antrenor. Nu uitaţi că în 2005 am preluat Gloria Buzău şi în doi ani am dus-o în Divizia A. Cu doi ani în urmă, am luat Dunărea Galaţi şi am dus-o din C în B şi pe urmă am pierdut la mare luptă promovarea în prima ligă. Şi în ultimii doi ani, la Brăila şi Otopeni, eu zic că am făcut treabă bună şi cele două echipe ar fi meritat să fie în prima ligă. Pe unde am trecut, eu cred că am făcut treabă şi cu bani puţini sau deloc. Normal că Iaşul este o mare provocare pentru mine".

 

 

Versiune mobil | completa