Mihai Stoica: Steaua va juca în preliminariile Ligii Campionilor

de Traian Terzian - Mediafax

Foto: Mediafax (Razvan Lupica)

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a postat marţi pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care anunţă că gruparea "roş-albastră" va juca în preliminariile Ligii Campionilor, după ce ICCJ a decis condamnarea lui Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza".

"Trebuie să fii înfiorător de prost sau de o incompetenţă crasă ca să compari cazurile Fenerbahce şi Juventus cu ceea ce s-a întâmplat azi...ori să te orbească ura. Chiar nu întelegeţi, «hateri» obosiţi, că nu ne puteţi doborî? Steaua va juca în preliminariile UEFA Champions League, eu sunt convins şi de calificarea în grupe. Nu vă mai obosiţi să ne denigraţi şi nu mai scrieţi (spuneţi) ceea ce vă imaginaţi (doriţi). ..", a postat Mihai Stoica.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, marţi, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.

Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals.

Finanţatorul Stelei se află la închisoare din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Tot în cazul lui Becali, instanţa a dispus confiscarea sumei de 1,7 milioane de euro, aflată în prezent sub sechestru la BCR Unirii.

Toţi ceilalţi inculpaţi din dosarul "Valiza" au primit pedepse cu suspendare: Victor Piţurcă - un an cu suspendare pentru favorizarea infractorului, Alina Ciul şi Radu Marino - câte un an şi jumătate cu suspendare, iar Teia Sponte - doi ani cu suspendare.

Steaua Bucureşti ar putea fi exclusă din cupele europene după decizia luată de Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

 
Tag-uri:
fotbal
,stoica
,steaua

 

Versiune mobil | completa