Sergei Lepmets şi Mugurel Dedu au semnat cu CSMS Iaşi

de Luminita Turcu, Ionel Drăguşin Cristian Zavastin

Foto: Mediafax (Laurenţiu Mich)

Jucătorii Serghei Lepmets şi Mugurel Dedu au semnat contracte pe câte trei sezoane cu formaţia CSMS Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Mugurel Dedu este jucătorul Iaşului. Am purtat câteva discuţii cu el, în urma cărora am decis să semnăm cu el un contract pentru o perioadă de trei ani. Jucătorul vine din postura de liber de contract. Sergei Lepmets a semnat pentru următorii trei ani. El s-a pregătit în ultimele zile cu noi şi, după negocierile purtate după antrenamentul de astăzi (n.r. - marţi), el a semnat cu noi. Şi antrenorul Costel Enache a semnat contractul cu noi, tot pentru o o perioadă de trei ani", a spus preşedintele CSMS Iaşi, Floin Prunea.

Mugurel Alexandru Dedu are 28 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş. De-a lungul carierei, Dedu a mai jucat la Poiana Câmpina, Jiul Petroşani, Precizia Săcele, Pandurii Tg. Jiu, CSM Râmnicu Vâlcea şi CS Otopeni. Sergei Lepmets are 26 de ani, evoluează pe postul de portar şi a jucat de-a lungul carierei la Jalgpalli Tallinn, Merkuur Junior, Levadia Tallinn, Politehnica Timişoara, Concordia Chiajna şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

 

 

Versiune mobil | completa