Un conducător de club descrie cum se face un blat: „Înţelegerea s-a făcut fără ştiinţa lui Reghe, între consilierii locali din Buftea şi cei din Ploieşti”

de Mihai SCHIAU

Unul dintre conducătorii echipei CS Buftea a povestit, pentru ziarul ring, cum a fost implicat actualul tehnician al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, într-un blat, în perioada în care antrena echipa din Ilfov.

Meciul vizat este CS Buftea – FC Ploieşti 3-5, în care consilierii din Buftea s-au înţeles cu cei din Ploieşti ca echipa prahoveană să câştige, pentru a se apropia de obiectivul său, promovarea în Liga I. „Înţelegerea s-a făcut fără ştiinţa lui Reghecampf, între consilierii locali din Buftea şi consilierii din Ploieşti, pentru că şi prahovenii erau tot echipa primăriei. În fine, despre blat ştiau doar vreo doi fotbalişti de-ai noştri. Meciul a început, iar echipa a debutat în forţă. Le-am dat ploieştenilor două goluri în primele 10 minute şi începuseră vociferările prin tribune. Cei veniţi din Ploieşti erau nemulţumiţi”, povesteşte respectivul consilier.

La pauză, când scorul era 2-1 pentru gazde, mai mulţi consilieri din Buftea şi din Ploieşti au intrat în vestiarul echipei gazdă şi l-au certat pe Reghecampf. „El n-a zis nimic. În repriza a doua, oaspeţii au întors scorul şi şi-au atins scopul, ne-au bătut cu două goluri diferenţă. Ştiu că Reghe, când arbitrul a fluierat finalul jocului, a plecat imediat de la stadion. Era alb la faţă. Când m-am dus la vestiare, i-am găsit pe consilierii noştri împărţind banii, erau câteva sute de milioane de lei vechi”, a declarat consilierul din Buftea.

Acesta spune că Reghecampf nu a putut împiedica blatul, pentru că, deşi era antrenor la Buftea, el nu figura în acte, deoarece nu avea carnet de antrenor. „Reghe nu avea ce să facă şi nici nu avea vreo calitate la echipă pentru că nu figura el ca antrenor în acte. El putea să stea pe bancă pentru că Lavi Hrib, care era consilierul primarului pe probleme de sport, deţinea licenţă”, a declarat sursa.

JULIUS RICHARD PETRI. Caută bacteriile din noul Google Doodle, dedicat lui JULIUS RICHARD PETRI. Experiment

LOTO, LOTO 6/49. Avem un milionar la LOTO. Report de 8,1 milioane de euro la LOTO 6/49

 

 

 

Versiune mobil | completa