VIDEO: Fost ministru filmat în timp ce se masturba!

VIDEO: Fost ministru filmat în timp ce se masturba!

CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari video incendiare in care Paul Pacuraru apare gol, mangaindu-si organul genital Ex-ministrul Muncii si Familiei Paul Pacuraru a fost filmat la bustul gol si cu chilotii in vine in timp ce vorbea cu o persoana pe net si isi mangaia organul genital.

 

Inregistrarea video - realizata cu o camera web de catre interlocutorul sau interlocutoarea de pe net - are o poveste uluitoare.

 

Reporterii CANCAN au descoperit ca incredibilul film circula de mai multa vreme pe piata si ca detinatorii lui au incercat, pana acum, sa-l vanda in mai multe locuri. La un moment dat un fragment din inregistrare (mai exact, prima parte a filmului, in care politicianul era surprins doar la bustul gol, intretinand o conversatie pe internet) a fost lasat sa se "scurga" in presa.

 

Ministru in functie la acea data, Pacuraru a declarat ca s-ar incerca discreditarea lui si a explicat: "Eram la mine acasa, unde stau cum vreau. Mai ales ca era foarte cald, ca eu nu am aer conditionat!". Ulterior, demnitarul a recunoscut ca este dependent de conversatiile pe internet: "Messengerul e un deliciu pentru mine, dar trebuie sa fiu foarte atent, ca niciodata nu stiu cu cine vorbesc!".

 

pentru VIDEO INCENDIAR AICI

 

 

Versiune mobil | completa